duminică, 20 aprilie 2014

Tocana de cartofi cu carnaciori





Ingrediente :

1/2 kg cartofi
1 ardei gras rosu
1 ardei gras galben
2 morcovi
2 cepe
1 lingura pasta tomate
3 carnati semiafumati
patrunjel
sare si piper

Preparare :

(in vas Zepter)

Se pune oala pe foc (mediu) si se lasa cu capacul pus pana cand acul indicator pleaca din zona galbena, apoi se adauga o lingurita de ulei si legumele : ardeii, ceapa si morcovul tocate cubulete. Se lasa 3-4 min. si se adauga cartofiorii taiati cubulete.
Cand acul indicator ajunge la jumatatea zonei verzi, se da deoparte de pe foc, se adauga pasta de tomate si carnaciorii si se repune pe foc.
Dupa 10 min. se condimenteaza si se pune verdeata tocata marunt, apoi se da jos de pe foc si se lasa cu capacul pus pana cand acul coboara in zona galbena.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu