luni, 10 septembrie 2012

Iahnie de fasole cu carnaciori

 

Din lipsa de timp am optat pentru fasolea la conserva care se prepara mult mai repede :)
                             
 Ingrediente :

500 gr. fasole (conserva)
carnati semiafumati
2 cepe mari
1 morcov
pasta de tomate
ulei (pt calit)
sare, piper
o legatura patrunjel

 Preparare :

Se pune la calit ceapa taiata solzisori si morcovul dat pe razatoarea mare, in tuciul cu ulei incins.   
Cand sunt gata se adauga si carnaciorii taiati rondele si se lasa la prajit.
Se adauga fasolea si pasta de tomate indoita cu apa cat sa acopere putin boabele.
La final se potriveste de sare si piper, se adauga patrunjelul tocat si se opreste focul.
  

                                

8 comentarii:

  1. Fagioli e salsiccia...la mia passione, nel mangiarli!! buona serata...ciao

    RăspundețiȘtergere
  2. M-ai nimerit la fix.Imi place mult fasolea.Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  3. Te-am nimerit Dia :))) ma bucur, pupici !

    RăspundețiȘtergere
  4. O mancare gustoasa si satioasa! place

    RăspundețiȘtergere
  5. Pupici Timea, ma bucur ca-ti place :)

    RăspundețiȘtergere
  6. n-am mai folosit fasole din conserva...Are un tratament special?cat timp trebuie fiarta?Ms

    RăspundețiȘtergere
  7. Buna !
    Nu-i trebuie nimic special, se prepara repede fiindca nu necesita multa fierbere.
    Dupa ce se pun toate ingrediente si a mai ramas de adaugat doar fasolea, mai lasi mancarea inca 10-15 min. pe foc, si gata :)

    RăspundețiȘtergere