sâmbătă, 29 iunie 2013

Inghetata de cioco si cirese



Ingrediente :

6 oua
500 ml frisca lichida
200 gr. zahar
3 lingurite cacao
1 esenta rom
200 gr. cirese fara samburi

Preparare :

Se amesteca intr-un vas 3 galbenusuri si zaharul vanilinat, si separat in alt vas 3 galbenusuri batute spuma cu esenta de rom si cacaoa.

Se bat spuma cele 6 albusuri impreuna cu zaharul, apoi se imparte in mod egal in cele 2 vase, mixand bine.

Se bate frisca bine, apoi se imparte in mod egal in cele 2 vase si se amesteca bine.

Ciresele facute piure la blender se pun in primul vas (cel cu galbenusuri le si zaharul vanilat) si se amesteca bine.

Cremele astfel obtinute se baga la congelator pentru cateva ore.




2 comentarii:

  1. Credeai cumva ca o sa lipsesc tocmai de la inghetata?In nici un caz,asa ca portia aceea este numai a mea!
    Pup cu drag!

    RăspundețiȘtergere
  2. Merci Dia si te pup dulce :)))
    Cu cea mai mare placere, portia de inghetata este doar a ta :)

    RăspundețiȘtergere