joi, 13 septembrie 2012

Chiftele de pui, prajite


                              Mmmm...papa bun !!! 




 Ingrediente :   

   500 gr. carne tocata de pui
   1 ceapa
   2-3 catei de usturoi
   1 ou
   1 felie de paine
   marar si patrunjel
   sare


 Preparare :           

    Intr-un castron se amesteca carnea cu ceapa tocata marunt, usturoiul pisat, oul, felia de paine inmuiata in putina apa, verdeata tocata marunt si sarea dupa gust.
    Se formeaza chiftelutele la dimensiunea dorita, se dau prin faina si se prajesc in tigaia cu ulei incins.
    Se servesc dupa preferinta, cu cartofi, mazare, diferite sosuri, etc.

Daca nu lu-am atitudine, s-ar fi terminat de papat inainte sa le termin de preparat :)

Pofta buna !!!

   


                                                  

4 comentarii:

  1. Si Diana mea le infuleca urgent cand fac.Sunt foarte bune.
    Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  2. Sunt delicioase, cele de pui sunt preferatele mele ;)

    RăspundețiȘtergere
  3. Da, si mie imi plac mult cele de pui. Pupici Paula !

    RăspundețiȘtergere