duminică, 21 iulie 2013

Chicken parmigiana in vas Zepter




Ingrediente :

1 piept de pui dezosat
2 oua
2 rosii
100 gr. pesmet
200 gr. cascaval sau mozarella
sare dupa gust
putin ulei pentru uns vasul

Preparare :

Se taie carnea ca pentru snitele (pe lungime) si se sareaza dupa gust, apoi se da prin ouale batute, prin pesmet si iar prin oua.
Se pune vasul pe aragaz la foc mediu, si se tine cu capacul pus pana ce acul indicator al termometrului pleaca din zona galbena. Atunci se pune un strop de ulei cu care se unge baza vasului si se aseaza pieptul de pui. 
Se lasa 1 min. dupa care se intoarce pe partea cealalta.
Se pune capacul si se mai tine 10 min, apoi se aseaza rosiile tocate marunt si cascavalul ras peste carne.
Se pune capacul si se da jos de pe foc.
Dupa 10 min. este gata.





4 comentarii:

  1. ......mmmmm.....ce bun!Ce bun!

    RăspundețiȘtergere
  2. Ma bucur ca-ti place Anda :))) Multi pupici !!!

    RăspundețiȘtergere
  3. super reteta si prezentarea! nu ma primesti si pe mine in blogrollul tau? sau poate te-ar interesa un schimb de bannere...
    o voi face si eu cu mare drag, daca esti de acord!

    RăspundețiȘtergere
  4. Buna Adnia, cu mare drag ! Ma bucur ca-ti place reteta :)

    RăspundețiȘtergere