luni, 28 aprilie 2014

Supa cu galuste si pui



Ingrediente :

6 pulpe superioare
2 cepe
2 morcovi
1 ardei gras
1 cartof
1/2 telina mica
1/2 pastarnac
2 oua
5 linguri gris
sare dupa gust
patrunjel verde

Preparare :

Se pregatesc pulpele si se pun la fiert in apa cu sare.
Cand au fiert, se indeparteaza spuma si se adauga legumele tocate.
Intre timp se pregatesc galustele : se separa albusurile si se bat cu un praf de sare, apoi se adauga galbenusurile si grisul turnat in ploaie amestecand usor pana la incorporare.
Se adauga cate o lingurita din compozitie in supa si se lasa inca 5 min. la fiert.
Lingurita cu care se adauga galustele in supa, trebuie trecuta de fiecare data prin apa rece, astfel se permite o alunecare usoara in oala si isi pastreaza forma.
La final se potriveste de sare si se adauga patrunjelul tocat marunt.













Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu