sâmbătă, 6 august 2011

Pasta din zahar pudra


Ideala pentru imbracarea si ornarea torturilor !


Ingrediente :

Pentru un tort de 23-26 cm (imbracat si ornat).

800 gr. zahar pudra
15 gr. gelatina
9 linguri apa
60 gr. miere
50 gr. margarina

Preparare :

Gelatina se pune in apa si se lasa la umflat. Apoi se pune pe foc pentru a se dizolva, cand este gata se da deoparte, se lasa putin la racit, apoi se adauga mierea si margarina. Atentie : a nu se fierbe gelatina !
 Intr-un bol se pune zaharul pudra, c.c.a. 400 gr. si compozitia de gelatina si se amesteca bine pana prinde consistenta, dupa care se rastoarna pe masa de lucru si se framanta cu restul de zahar pudra pana ce devine un aluat numai bun de modelat, nelipicios.



Se poate pastra la frigider invelita in folie de platic.

Tortul imbracat in pasta de zahar...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu